De activiteiten van onze vereniging:


Vier maal per jaar verschijnt er voor de leden een prachtig bulletin in full colour met veel interessante artikelen en filatelie nieuws, uiteraard rijk geïllustreerd met afbeeldingen. Klik hier voor meer informatie over het bulletin.Bulletin 119

Bulletin 119 Kinderpostzegels en Maximafilie
Bulletin 125

Voorpagina Bulletin 125 Vereniging voor Kinderpostzegels en Maximafilie Napoleon en Waterloo

Er is veel kennis en informatie over kinderpostzegels binnen onze vereniging aanwezig. Niet alleen over de postzegels zelf maar ook over de aanverwante artikelen als de bedankkaarten, affiches, rebussen, sluitzegels, folders, prentbriefkaarten e.d. Dit is verwerkt in het “ Handboek Voor het kind ” met overzichten per catogorie en rijk geïllustreerd met afbeeldingen in kleur. Dit Handboek is voor de leden tegen kostprijs beschikbaar.


Handboek Voor het Kind

Een Maximumkaart


Maximafilie Maximumkaart Maxikaart


Op het gebied van de maximafilie is er een nieuwtjesdienst .

 

Picturale.stempels
 
Picturale stempel
 

 

 

Met medewerking van PostNL ( www.postnl.nl ) kan onze vereniging twee maal per jaar beschikken over picturale stempels waarmee erg mooie maximumkaarten voor de leden worden gemaakt. De leden kunnen zich abonneren op deze nieuwtjesdienst.


Centrum H.F. Witte in de Bilt

H.F. de Witte in de Bilt

 

De datum voor de eerstvolgende ledenvergadering staat onder Nieuws / Agenda . Ook als u (nog) geen lid bent kunt u natuurlijk gerust eens komen kijken op zo’n ledenvergadering. Klik hier om de kaart te bekijken of hier voor een route-beschrijving.