Bijeenkomsten


Onze 2de lustrumbijeenkomst hebben we met een indrukwekkende jubileumtentoonstelling op zondag 21 oktober 2018 gevierd tijdens de Postex in Apeldroon.

 

Naast de prachtige inzendingen van diverse leden mochten we ons verheugen op de komst van neurowetenschapper Prof. Gert Holstege, lid van onze vereniging, maar vooral bekend als hoofdredacteur en acteur van het Handboek Postwaarden Nederland waarin de verschillende Nederlandse postzegelemissies diepgaand zijn gedocumenteerd. Hij wist op op plezierige wijze de geschiedenis van de Kinderzegels te laten passeren en vertelde hoe de beschrijvingen van de emissies in het handboek tot stand kwamem.

 

Wij zijn de exposanten en de heer Holstege erkentelijk voor hun bijdrage aan ons lustrum.


Lustrum 35 jaar Vereniging voor Kinderpostzegels en Maximafilie Postex 2018 Apeldroon 35 jarig bestaan Vereniging voor Kinderpostzegels en Maximafilie Postex 2018 Apeldoorn

Foto Ger Holstege is afkomstig uit zijn presentatie 'Love is hat you want' - Museum voor Communicatie COMM

 

Vanaf 13.00u was er een besloten ledenvergadering waarin de leden kleine attentie ontvingen. Naast een snelle afwikkeling van de gebruikelijke agendapunten vond er een feestelijke verloting plaats met bijzonder VHK materiaal. De kavels van de aansluitende veiling staan afgebeeld, zoals u van inmidels van ons gewend bent ook op deze site.  

 

De leden konden vooraf al

 

Wij hopen u allen te zien in Apeldoorn op een van de drie dagen. Namens het bestuur,
Edward Froon

 


Landelijke beurzen en tentoonstellingen

         
 9 t/m 11 mei Int. Briefmarken-Messe  -  Messehaus  Essen(De)
 11 mei Filanumis  -  Expo Houten  Houten
 17/18 mei Hollandfilia  -  Veluwehal  Barneveld
 1-3 november Postex 2019  -  Omnisport  Apeldoorn
 27 en 28 december Eindejaarsbeurs  -  Veluwehal  Barneveld

Wij zullen u tijdig informeren of wij op de Postex 2019 in Apeldoorn en de Eindejaarbeurs in Barneveld als Vereniging voor Kinderpostzegels en Maximafilie weer aanwezig zullen zijn.


Voor meer informatie over beurzen en evenementen kijk op

www.wbevenementen.eu en www.knbf.nl/evenementen/beurzen/Wilt u zelf een beurs of evenement melden,
neem dan contact op met Arjen Oudesluijs