Welkom bij de
Vereniging voor Kinderpostzegels en Maximafilie

 

 

Op deze site vindt u informatie over de geschiedenis, het verzamelen en de laatste ontwikkelingen op het gebied van kinderpostzegels en maximafilie.


Met regelmaat verschijnt ons full colour Bulletin met op deze site een beknopte aankondiging. Klik hier voor meer informatie over het bulletin.


Op deze plek kondigen wij ook informatie over onze bijeenkomsten en veilingen. Tevens proberen wij een een overzicht te geven van landelijke beurzen en bijeenkomsten.


Vereniging voor Kinderpostzegels en Maximafilie Bulletin 127 Voorzijde 
           	 Vincent van Gogh Best Maximumkaart 2015 Ronald Leeden Philaromax Vereniging voor Kinderpostzegels en Maximafilie Bulletin 137 Voorzijde 
           	 Bulletin 137 Vereniging voor kinderpostzegels en Maximafilie Poster 1949 Kinderpostzegels Vereniging voor Kinderpostzegels en Maximafilie Bulletin 138 Voorzijde 
          	 maximumkaart 2016 De Schippers van de Kameleon Kinderboeken thema 
             Stichting Kinderpostzegels Nederland Kinderpostzegelactie 2019

Na anderhalf jaar kunnen wij als verenging weer fysiek bij elkaar komen. Iedereen zich heeft laten vaccineren is van harte welkom op 31 oktober 2021 in Centrum H.F. Witte in de Bilt. Ga voor meer informatie naar onze agenda .

 

Vanaf nu gaan we weer voor de traditionele ledenbijeenkomsten met mooie veilingen, loterijen en onderlingen uitwisselingen waarbij u de stukken kunt zien en voelen.

 

Om een indruk van de veilingkavels te krijgen verwijzen wij u graag door naar de veilingpagina.