Distributie Kinderbedankkaarten


Traditiegetrouw worden er na de Kinderpostzegelactie Kinderbedankkaarten uitgebracht door de Stichting Kinderpostzegels Nederland.


Deze bedankkaarten worden aan de binnenzijde voorzien van de jaarlijks uitgebrachte kinderpostzegels. Dit jaar zijn er 5 verschillende kinderpostzegels. Alleen voor de vier normaal formaat postzegels worden gebruikt wat resulteert in 4 "verschillende" kinderbedankkaarten.


Leerkrachten die hun medewerking hebben verleend aan de kinderpostzegelactie krijgen als dank zo'n bedankkaart toegestuurd. Daar zal niets aan veranderen!


Onze Vereniging voor Kinderpostzegels en Maximafilie verzorgt namens de Stichting Kinderpostzegels officieel de distributie van de Kinderbedankkaarten voor verzamelaars en geïnteresseerden.


Met het verkrijgen van deze kinderbedankkaarten steunt u financieel de
Stichting Kinderpostzegels Nederland.


De vergoeding van de Kinderbedankkaarten 2022 is voor dit jaar vastgesteld op €5,25 per kaart. Een complete set van 4 kaarten komt op €19,95.

 

Ga naar 'Distributie Kinderbedankkaarten' of klik op de onderstaande afbeelding om type en uw gewenste hoeveelheid kaarten aan te vragen.


 

 

Kinderbedankkaarten van voorgaande jaren

 

Bent u nog op zoek naar Kinderbedankkaarten uit de periode 2005 - 2020, dan kunt u het beste uw wensen per mail sturen naar Voor het Kind@kindmax.nl

 

 

Maximumkaarten Kinderpostzegels 2022

 

Naast de distributie van de Kinderbedankkaarten streven wij ernaar dit jaar weer diverse maximumkaarten te maken voor leden van onze vereniging. Er liggen diverse voorstellen bij PostNL en wij hopen dat deze voorstellen op korte termijn omgezet worden in concrete stempels. Wij zullen alles in het werk stellen om alsnog van de kinderpostzegels van vorig jaar aslook van dit jaar een serie maximumkaarten te maken die aansluit bij de Kinderpostzegelactie. Meer informatie volgt later op onze site en ons Bulletin.