Distributie Kinderbedankkaarten

Stichting Kinderpostzegels Nederland


Jaarlijks worden traditiegetrouw na de Kinderpostzegelactie Kinderbedankkaarten uitgebracht door de Stichting Kinderpostzegels Nederland.


Deze bedankkaarten worden aan de binnenzijde voorzien van de jaarlijks uitgebrachte kinderpostzegels. Dit jaar zijn er 5 verschillende kinderpostzegels. Alleen voor de vier normaal formaat postzegels worden gebruikt wat resulteert in 4 "verschillende" kinderbedankkaarten.


Leerkrachten die hun medewerking hebben verleend aan de kinderpostzegelactie krijgen als dank zo'n bedankkaart toegestuurd.

 

Daar zal niets aan veranderen!


Onze Vereniging voor Kinderpostzegels en Maximafilie verzorgt namens de Stichting Kinderpostzegels officieel de distributie van de Kinderbedankkaarten voor verzamelaars en geïnteresseerden.


Met het verkrijgen van deze kinderbedankkaarten steunt u financieel de
Stichting Kinderpostzegels Nederland.


De vergoeding van de Kinderbedankkaarten 2020 is voor dit jaar vastgesteld op €5,00 per kaart. Een complete set van 4 kaarten komt op €19,00.

 

Ga naar 'Distributie Kinderbedankkaarten' of klik op de onderstaande afbeelding om type en uw gewenste hoeveelheid kaarten aan te vragen.


 

 

Kinderbedankkaarten van voorgaande jaren

 

Bent u nog op zoek naar Kinderbedankkaarten uit de periode 2005 - 2019, dan kunt u het beste uw wensen per mail sturen naar Voor het Kind@kindmax.nl

 

 

Maximumkaarten Kinderpostzegels 2020

 

Naast de distributie van de Kinderbedankkaarten worden er voor leden van onze vereniging diverse maximumkaarten gemaakt. Ondanks het overlijden van ons bestuurslid voor Maximafilie en onze Nieuwtjesdienst, Ronald van der Leeden, zullen wij alles in het werk stellen om ook dit jaar weer een serie maximumkaarten te maken die aansluit bij de Kinderpostzegelactie 2020. Meer informatie volgt later op onze site en ons Bulletin.