Vereniging voor Kinderpostzegels en Maximafilie

op de Filanumis

 

Zaterdag 13 mei 2017 hadden wij een stand op de Filanumis in Houten. Het was gezellig druk. Heel wat bezoekers waren enthousiast over wat wij konden laten zien over onze vereniging. We gingen zeer tevreden naar huis en dit krijgt zeker een vervolg.

 

Vereniging voor Kinderpostzegels en Maximafilie Filanumis 2017 Vereniging voor Kinderpostzegels en Maximafilie Filanumis 2017 Expo Houten
Filanumis Maximafilie Filanumis Expo Houten Kinderpostzegels en Maximafilie

Filanumis

 

De algemene ledenvergadering van 2 april 2017.


De ledenvergadering van het voorjaar 2017 heeft op 2 april j.l. weer plaatsgevonden. Ondanks dat enkele vaste bezoekers hadden afgebeld, werd het aan het eind van de ochtend toch nog verrassend druk. Er waren ook 3 nieuwe leden aanwezig. Zij werden van harte welkom geheten.

 

Vereniging voor Kinderpostzegels en Maximafilie Euromax 2017

 
Vanwege de overwinningen op de Euromax 2017, werd Ronald van der Leeden nog even in het zonnetje gezet. Uit handen van Martin Guldemond kreeg hij alsnog de beker die hij bij de Euromax gehoopt had te krijgen. In Italië moest hij het doen met een slechts een 'gouden' lijst en een wisseltrofee.

Vereniging voor Kinderpostzegels en Maximafilie Ronald van der leeden en Edward Froon Euromax Vereniging voor Kinderpostzegels en Maximafilie Ronald van der Leeden en Martin Guldemond

Na de traditionele broodjes kroket en kaassoufflé was er weer een verloting met zeer divers materiaal. Boeken, maximumkaarten, FDC's en posters. Zelfs een jas van de Stichting Kinderpostzegels werd verloot.


Broodje kroket Vereniing voor Kinderpostzegels en Maximafilie Algemene ledenvergadering

De vergadering werd afgesloten met een veiling waar vooral een oude maximumkaart met haas en kinderzegel uit 1952 in trek was bij verzamelaars. Hierbij nog een aantal interessante veilingobjecten.


Vereniging voor Kinderpostzegels en Maximafilie kavel 106 Kinderzegel Haas 1952 Vereniging voor Kinderpostzegels en Maximafilie kavel 125 Luchtpost 1967 Bonte Kraai Kinderpostzegels 1960 Klederdrachten Maximumkaart Kinderpostzegels 1932 Poster Affiche Pamflet Maximumkaart bevrijding 1945 kavel 176 1999

De volgende ledenvergadering is op zondag 8 oktober 2017. Voor meer informatie, kijk op onze pagina agenda.