Bulletin 150.

 

 

Het laatste bulletin van het jaar 2022 heeft inmiddels zijn weg naar haar leden gevonden. Gevuld met de seizoensinvloeden waaraan menigeen zijn hart aan kan ophalen. Thematisch mogen we blij zijn dat we mogen putten uit de kinderpostzegelactie en een grote bron aan maximafilistische onderwerpen. Een mooie maximumkaart siert de voorkant van het bulletin.

 
 

 

Kerst en kunst door Edward, geniet ervan met uw ogen, lees en geniet met uw gevoel, laat u meevoeren naar prachtige kunstvoorwerpen, waarbij er gelukkig geen verf, een hand of een hoofd tegenaan geplakt is, maar een maximale beeldovereenkomst tussen kaart, postzegel en (Picturaal) stempel.

 

U vindt in dit bulletin artikelen over de kinderzegels van 1961 door Bate en Arjen, kleurrijk, uitnodigend met veel informatie over o.a.. de Goed Heiligman, Palmpasen, Pinksteren en Sint Maarten. En er worden weer op veel vragen antwoorden gegeven. Wat heeft de bekende Joris Driepinter uit de jaren 70 te maken met Sint maarten?

 

 

 

 

De kinderpostzegels van 2022 met Donald Duck en zijn vriendjes, ze zullen een lach op uw gezicht brengen en u misschien terugbrengen naar het verleden, waarin u het weekblad verslond, zo heb ik het bij mijn zoon gezien. Dit artikel en de afbeeldingen van Donald Duck kunnen we gelukkig plaatsen met goedkeuring van DPG Media, waarvoor onze dank.

 

 

 

Een mooi Picturaal Stempel passend bij de kinderpostze-gels en de Kinderbedankkaarten van 2022. Ze zijn alle-maal getoond en via onze webpagina http://kindmax.nl/Kinderpostzegels_KBK_Distributie.html kunt u uw verzameling uitbreiden met deze mooie Kinderbedankkaarten. Als vereniging hebben we al veel bestellingen mogen ontvangen, welke waarschijnlijk al bij u gearriveerd zijn. Veel plezier met uw bestelling.

 


Dit jaar bestaat onze mooie vereniging 40 jaar en ontvangen we elk jaar nog steeds vele nieuwe enthousiaste leden. We zijn nog op zoek naar nieuwe schrijvers voor ons Bulletin en versterking van ons bestuur om ons 40 jarig bestaan tot een echt feest te maken.


Veel leesplezier met Bulletin 150 en we hopen u te zien tijdens onze Algemene Leden Vergadering in het voorjaar.

 

 

Namens het bestuur,


Wil Verbeek

 

 

Meer interesse in onze vereniging?

Heeft u een meer dan gemiddelde interesse op het gebied van Kinderpostzegels en / of Maximafilie, neem dan contact op met onze voorzitter.

 

Meer informatie kunt u vinden bij onze agenda.