1 t/m 4 mei 2014

1e prijs in MaxiFrance 2014

 

Tekst MaxiFrance
 
Edward Froon neemt in Poitiers de 1ste prijs in ontvangst
Edward Froon MaxiFrance Maximumkaarten Maxikaarten
MaxiFrance 2014 Edward Froon MaxiFrance 2014 Edward Froon Vereniging Kinderpostzegels en Maximafilie

Onze voorzitter en exposant hebben op de MaxiFrance 2014 in Poitiers in de categorie buitenlandse inzendingen de 1ste prijs gewonnen!
Dat was voor ons een mooie reden om hem in de eerstvolgende ledenvergadering van 26 oktober 2014 daarmee te feliciteren en hem een bloemetje te overhandigen.

Zijn kennis van kunst en architectuur staat op een hoog niveau en hij wist dat in zijn expositie over kunst van de verre oudheid tot heden met prachtige maximumkaarten in beeld te brengen. Terecht een eerste prijs waardig.

Ook wordt zijn inzet voor het onderhouden van de internationale relaties op het gebied van de maximafilie zeer gewaardeerd. Onze vereniging heeft door zijn toedoen in het buitenland veel waardering gekregen.

Naast de indrukwekkende collectie van Edward Froon, waren ook met zorg geselecteerde verzamelingen van onze nieuwtjesdienstleverancier Ronald van der Leeden en onze veilingmeester Vic Henken in Poitiers te bewonderen.

Ronald had een prachtige collectie over Nederland met uitsluitend Nederlandse maximumkaarten. De titel van zijn collectie luidde: Nederland, het bezoeken waard.

Vic had zijn innemende collectie over het communisme ten toon gesteld.
Drie leden waar de vereniging trots op kan zijn!